Температори для шоколаду

Товар може бути не новий
Машина для шоколаду 1,8л Hendi 274132

Код товару: HE8633

0

5 300 грн.

На складі

Підігрівач для шоколаду - 1,8 л Hendi 274132 Електромеханічний контроль Пластиковий корпус Знімний ..

Товар може бути не новий
Темперуюча машина для шоколаду Pavoni Minitemper

Код товару: HE44188

0

76 398 грн.

На складі

Модель дозволяє розтопити шоколад для подальшої глазурування кондитерських і хлібобулочних виробів...

Товар може бути не новий
Марміт для шоколаду Martellato МС01

Код товару: HE13151

0

11 228 грн.

На складі

& nbsp; Мармит для шоколаду МС01 Мармит для шоколаду. Габарити: 440х240х135мм Габарити ванни: 325..

Код товару: HE11160

0

1 679 грн.

На складі

Молочний, чорний або білий шоколад - щадна підтримка теплим до 1,25 л шоколаду без пригорання...

Товар може бути не новий
Набір для фондю Pentole Agnelli CFS

Код товару: HE12276

0

2 406 грн.

На складі

Набір для фондю CFSмідь, діам 140мм, h=100мм, пр-во Італія..

Товар може бути не новий
Набір для фондю Pentole Agnelli OSFS

Код товару: HE12265

0

5 946 грн.

На складі

& Nbsp; Набір для фондю OSFS Вона складається з: піддону, підставки, підсвічники, гранітної чаші, ..

Температори для шоколаду

Температори для шоколаду

Відкрийте ідеальні температори для шоколаду, спеціально розроблені для ресторанів, кафе, барів і підприємств HoReCa. Ці температори надають професійні рішення для точного контролю температури шоколаду, забезпечуючи ідеальну відповідність вашим високим стандартам якості та смаку. Незалежно від того, чи займаєтеся ви кондитерським мистецтвом, приготуванням десертів або створенням унікальних шоколадних напоїв, температори забезпечують оптимальні умови для того, щоб ваш шоколад завжди був ідеально темперованим. Переосмисліть свій шоколадний досвід разом із цими спеціально розробленими температорами для вашого підприємства у сфері HoReCa.

Часті питання про категорію Температори для шоколаду