Водяний стерилізатор для ножів Bimer 710
- Виробник: Bimer
- Код товара: HE20010
3 слота глибиною 46 см, розрахований на 12 ножей.Стерілізует гарячою водою температура стерилізації: 82с. Мінімальний час дезінфекції: 15 мін.Кнопка включення / вимикання виконана з пластика, що допомагає уникнути прямого контактас електрикою.
Промислові стерилізатори для ножів, Мусатов, кухонного інвентарю та інших інструментів Bimer (Іспанія) & ndash; це надійна гарантія гігієнічної безпеки Вашій продукції.
Стерилізатори дезінфікують трьома технологіями & mdash; озоновим газом, ультрафіолетовим світлом або водяною парою.
Найпопулярніша і ресурсоефективність технологія & mdash; це стерилізація ультрафіолетовим світлом. У озону теж є свої переваги & mdash; озон & mdash; це газ, він має високий рівень проникнення і підходить для стерилізації інструментів більш складної форми.
Робота з продуктами харчування завжди вимагає дуже відповідального підходу до стерильності і чистоті. Це відноситься не тільки до робочому одязі співробітників, але і до інструментів, так як вони знаходяться в прямому контакті з продуктами. Гарантувати чистоту інструментів для обробки харчової продукції допоможуть стерилізатори для ножів і Мусатов.
Зараз існують стерилізатори ножів трьох основних видів за принципом знезараження. У перших використовують технологію дезинфікування озоновим газом, по-друге & ndash; ультрафіолетом, а по-третє & ndash; водяною парою. Найбільш функціональними моделями вважаються ультрафіолетові. У них дію променів не робить негативного впливу на оброблювані вироби і не проникає в зовнішнє середовище. Ціна стерилізаторів ножів такого типу найнижча, в більшості з них передбачена функція автоматичного включення при закритті дверцята і виключення при відкритті.
Таким чином, купуючи стерилізатори ножів і Мусатов, ви подбаєте про знищення мікробів на всіх ріжучих інструментах і, в той же час, про безпеку харчового виробництва. З таким пристроєм ви досягнете високого і якісного рівня гігієни на підприємстві або кухні, що призведе до підвищення якості продуктів і збільшення термінів зберігання. Всі моделі, представлені у нас, відрізняються компактністю і практичністю і ціна доступна для кожного.
Габарити: 58 * 35 * 10 см.
3 слота глибиною 46 см, розрахований на 12 ножів.
Стерилізує гарячою водою температура стерилізації: 82?С.
Мінімальний час дезінфекції: 15 хв.
Кнопка включення / вимикання виконана з пластика, що допомагає уникнути прямого контакту з електрикою.
в якщо буде потреба, в нашому магазині можна замовити запчастини до стерилізатор Bimer.
Промислові стерилізатори для ножів, Мусатов, кухонного інвентарю та інших інструментів Bimer (Іспанія) - це надійна гарантія гігієнічної безпеки Вашій продукції.
Стерилізатори дезінфікують трьома технологіями - озоновим газом, ультрафіолетовим світлом або водяною парою.
Найпопулярніша і ресурсоефективність технологія - це стерилізація ультрафіолетовим світлом. У озону теж є свої переваги - озон - це газ, він має високий рівень проникнення і підходить для стерилізації інструментів більш складної форми.
Робота з продуктами харчування завжди вимагає дуже відповідального підходу до стерильності і чистоті. Це відноситься не тільки до робочому одязі співробітників, але і до інструментів, так як вони знаходяться в прямому контакті з продуктами. Гарантувати чистоту інструментів для обробки харчової продукції допоможуть стерилізатори для ножів і Мусатов.
Зараз існують стерилізатори ножів трьох основних видів за принципом знезараження. У перших використовують технологію дезинфікування озоновим газом, по-друге - ультрафіолетом, а по-третє - водяною парою. Найбільш функціональними моделями вважаються ультрафіолетові. У них дію променів не робить негативного впливу на оброблювані вироби і не проникає в зовнішнє середовище. Ціна стерилізаторів ножів такого типу найнижча, в більшості з них передбачена функція автоматичного включення при закритті дверцята і виключення при відкритті.
Таким чином, купуючи стерилізатори ножів і Мусатов, ви подбаєте про знищення мікробів на всіх ріжучих інструментах і, в той же час, про безпеку харчового виробництва. З таким пристроєм ви досягнете високого і якісного рівня гігієни на підприємстві або кухні, що призведе до підвищення якості продуктів і збільшення термінів зберігання. Всі моделі, представлені у нас, відрізняються компактністю і практичністю і ціна доступна для кожного.
Менеджер з продажу обладнання: 067-448-32-74
У зв'язку з військовим становищем, наявність, ціну (комерційний курс може відрізнятися від офіційного або валютних аукціонів) та можливість відвантажень уточнюйте у менеджерів.
Цей товар може мати пошкоджену упаковку / використовувався на виставках або на майстер-класах / мати сліди експлуатації, незначне зношування, а також інші параметри уцінки або комплектації. Уточнюйте цю інформацію у менеджерів
ВАЖЛИВА НФОРМАЦІЯ!!! І НЕ КАЖИТЬ ЩО НЕ ЗНАЛИ!!!
- Особливі умови оплати:
- Накладним платежем до регіонів зони №1
- відправлення можливе після отримання завдатку в розмірі вартості доставки в обидва кінці. У разі не забору вантажу завдаток йде на компенсацію трансортних витрат.
- надсилання товарів вартістю до 5000грн. Понад - відправка по 100% передоплаті.
- Тільки за 100% передоплатою до регіонів зони №2
- Оплата за товари проводиться на рахунок, картку або через онлайн-сервіси без ПДВ на рахунок ФОП.
- Можливість продажу конкретоного товару цього бренду з ПДВ 20% уточнюйте у менеджерів
- Документи надаються в електронному вигляді через онлайн-сервіси. При необхідності відправлення в друкованому вигляді здійснюється із центрального офісу у м. Кропивницький.
- Накладним платежем до регіонів зони №1
- Відвантаження товару здійснюється на певні умови до певних зон:
- Зона відправлення 1. Регіони для відправлення післяплатою перевізником "Нова пошта", товари до 5000грн:
- Вінницька область
- Кіровоградська область
- Львівська область
- Черкаська область
- Хмельницька область
- Волинська область
- Рівненська область
- Івано-Франківська область
- Тернопільська область
- Закарпатська область
- Чернівецька область
- Зона надсилання2. Тільки по 100% передоплаті:
- Одеська область
- Дніпровська область
- Чернігівська область
- Харківська область
- Житомирська область
- Полтавська область
- Херсонська область
- Київська область
- Запорізька область
- Луганська область
- Донецька область
- Миколаївська область
- Сумська область
- відвантаження зі складу:
- Транспортна компанія - Нова Пошта..
- Формування замовлень здійснюється до 12.00, за умови 100% оплати або задатку.
- дні відвантаження зі складу в Київській, Дніпропетровській, Івано-Франківській. Кіровоградській, Закарпатській області - Понеділок-П'ятниця.
- дні відвантаження з офісу у м. Кропивницький - за наявності відвантажень не менше 3-5 одиниць (одному або різним клієнтам). Самовивіз за погодженням з менеджерами.
- дні відвантаження можуть бути скориговані, виходячи із ситуації в країні
- Зона відправлення 1. Регіони для відправлення післяплатою перевізником "Нова пошта", товари до 5000грн:
- У разі пошкодження посилки, претензії необхідно пред'являти у пункті видачі безпосередньо перевізнику, оскільки товар застрахований на повну суму, і відповідальність несе перевізник. У разі виявлення механічних пошкоджень після отримання, ні ми перевізник не розглядати не буде. Огляд та прийом товару здійснюється покупцем у момент передачі від транспортної компанії.
- Нова пошта, посилаючись на форсмажерні обставини, може відмовити у компенсації у разі пошкодження або втрати вантажу, навіть якщо він застрахований.