Пароконвектомат Custom Heat 84BXHSC GN1/1 8 рівн.
На складі
Ціна нового товару
177 124 грн.
Ви економите
13 611 грн.
- Виробник: CustomHeat
- Код товара: HE20482
Основні характеристики
Всі характеристики
Гарантійний термін (міс):
без гарантії
Країна реєстрації бренду:
Україна
Країна-виробник товару:
Україна
Відстань між рівнями (мм):
80
Кількість вентиляторів (шт):
3
& Nbsp;
Технічні характеристики: & nbsp; & nbsp; Габарити: 970 x 970 x 730 мм, внутрішній р-Р700 x 800 x 470 мм. . & Nbsp; & nbsp; 3 нагрівача & nbsp; & nbsp; по 5,0 квт, загальна потужність & nbsp; & nbsp; 16 & nbsp; & nbsp; кВт, & nbsp; & nbsp; напруга 380В, Виготовляється для використання & nbsp; & nbsp; 8 Протвино 600мм х400мм., Механічне управління; Відстань між напрямними 90 мм. Вага нетто 70 кг \ брутто 75 кг. Виробництво: CustomНeat Україна.
Пароконвектомат 8 рівневий 84BXH & nbsp; & nbsp; виробник CustomHeat & nbsp; & nbsp; використовує різні режими поєднання пара і примусової конвекції для приготування їжі, Ці режими дозволяють в одному пристрої застосовувати різні способи приготування продуктів: обсмажування, припускание, низькотемпературний пар, запікання, розігрів, расстойка, випічка , варіння на пару, гасіння, регенерація. Принцип роботи такий печі: рівномірний розподіл гарячого повітря за допомогою постійно діючого вентілятора.сочетаніе певної температури і вологості в робочій камері, яке дозволяє прискорити процес приготування їжі; рівномірне приготування; відсутність необхідності перевертати продукти; при одночасному приготуванні різних страв, кожне з них зберігає свій смак, більшість вітамінів і мінеральних речовин, виглядає дуже апетитним і свіжим; обробка декількох різнорідних продуктів одночасно (до 10-12 страв) без змішування запахів; збереження корисних властивостей продуктів & mdash; можливість приготування без масла, без утворення піджареної скоринки, і без загрози утворення канцерогенів; економія площі шляхом скорочення кількості використовуваних виробів; зниження втрат кінцевого продукту на ужарку і уварку; економія електроенергії; зменшення трудових витрат; простота чищення обладнання (можливість використання самоочищення). Надійне і якісне обладнання & ndash; одна з важливих складових успіху будь-якого підприємства громадського харчування, будь то їдальня, ресторан, кафе і т.д. Висока якість такого обладнання забезпечує його безвідмовну і безперебійну роботу в умовах підвищеного навантаження протягом тривалого часу. Матеріал для виготовлення пекарної камери & mdash; харчова нержавіюча сталь. Устаткування просто чистити за рахунок знімних бічних напрямних і заокруглених кутів конструкції, що забезпечує необхідну в закладах громадського харчування гігієнічність.
Пароконвектомат 8 рівневий 84BXH & nbsp; & nbsp; виробник CustomHeat & nbsp; & nbsp; використовує різні режими поєднання пара і примусової конвекції для приготування їжі, Ці режими дозволяють в одному пристрої застосовувати різні способи приготування продуктів: обсмажування, припускание, низькотемпературний пар, запікання, розігрів, расстойка, випічка , варіння на пару, гасіння, регенерація. Принцип роботи такий печі: рівномірний розподіл гарячого повітря за допомогою постійно діючого вентілятора.сочетаніе певної температури і вологості в робочій камері, яке дозволяє прискорити процес приготування їжі; рівномірне приготування; відсутність необхідності перевертати продукти; при одночасному приготуванні різних страв, кожне з них зберігає свій смак, більшість вітамінів і мінеральних речовин, виглядає дуже апетитним і свіжим; обробка декількох різнорідних продуктів одночасно (до 10-12 страв) без змішування запахів; збереження корисних властивостей продуктів & mdash; можливість приготування без масла, без утворення піджареної скоринки, і без загрози утворення канцерогенів; економія площі шляхом скорочення кількості використовуваних виробів; зниження втрат кінцевого продукту на ужарку і уварку; економія електроенергії; зменшення трудових витрат; простота чищення обладнання (можливість використання самоочищення). Надійне і якісне обладнання & ndash; одна з важливих складових успіху будь-якого підприємства громадського харчування, будь то їдальня, ресторан, кафе і т.д. Висока якість такого обладнання забезпечує його безвідмовну і безперебійну роботу в умовах підвищеного навантаження протягом тривалого часу. Матеріал для виготовлення пекарної камери & mdash; харчова нержавіюча сталь. Устаткування просто чистити за рахунок знімних бічних напрямних і заокруглених кутів конструкції, що забезпечує необхідну в закладах громадського харчування гігієнічність.
Основні характеристики
Гарантійний термін (міс)
без гарантії
Країна реєстрації бренду
Україна
Країна-виробник товару
Україна
Загальні характеристики
Відстань між рівнями (мм)
80
Кількість вентиляторів (шт)
3
Кількість рівнів
8
Кількість швидкостей роботи (шт.)
2
Ширина листа (мм)
400
Max температура C
+270
Min температура C
+50
Місткість пляшок, макс.
8
Тип пароутворення
інжекторне
Електро частина
Номінальна напруга
380 В
Номінальна споживана потужність (кВт)
16
Габарити товару всередині
Довжина листа (мм)
600
У зв'язку з військовим становищем, наявність, ціну (комерційний курс може відрізнятися від офіційного або валютних аукціонів) та можливість відвантажень уточнюйте у менеджерів.
Цей товар може мати пошкоджену упаковку / використовувався на виставках або на майстер-класах / мати сліди експлуатації, незначне зношування, а також інші параметри уцінки або комплектації. Уточнюйте цю інформацію у менеджерів
ВАЖЛИВА НФОРМАЦІЯ!!! І НЕ КАЖИТЬ ЩО НЕ ЗНАЛИ!!!
- Особливі умови оплати:
- Накладним платежем до регіонів зони №1
- відправлення можливе після отримання завдатку в розмірі вартості доставки в обидва кінці. У разі не забору вантажу завдаток йде на компенсацію трансортних витрат.
- надсилання товарів вартістю до 5000грн. Понад - відправка по 100% передоплаті.
- Тільки за 100% передоплатою до регіонів зони №2
- Оплата за товари проводиться на рахунок, картку або через онлайн-сервіси без ПДВ на рахунок ФОП.
- Можливість продажу конкретоного товару цього бренду з ПДВ 20% уточнюйте у менеджерів
- Документи надаються в електронному вигляді через онлайн-сервіси. При необхідності відправлення в друкованому вигляді здійснюється із центрального офісу у м. Кропивницький.
- Накладним платежем до регіонів зони №1
- Відвантаження товару здійснюється на певні умови до певних зон:
- Зона відправлення 1. Регіони для відправлення післяплатою перевізником "Нова пошта", товари до 5000грн:
- Вінницька область
- Кіровоградська область
- Львівська область
- Черкаська область
- Хмельницька область
- Волинська область
- Рівненська область
- Івано-Франківська область
- Тернопільська область
- Закарпатська область
- Чернівецька область
- Зона надсилання2. Тільки по 100% передоплаті:
- Одеська область
- Дніпровська область
- Чернігівська область
- Харківська область
- Житомирська область
- Полтавська область
- Херсонська область
- Київська область
- Запорізька область
- Луганська область
- Донецька область
- Миколаївська область
- Сумська область
- відвантаження зі складу:
- Транспортна компанія - Нова Пошта..
- Формування замовлень здійснюється до 12.00, за умови 100% оплати або задатку.
- дні відвантаження зі складу в Київській, Дніпропетровській, Івано-Франківській. Кіровоградській, Закарпатській області - Понеділок-П'ятниця.
- дні відвантаження з офісу у м. Кропивницький - за наявності відвантажень не менше 3-5 одиниць (одному або різним клієнтам). Самовивіз за погодженням з менеджерами.
- дні відвантаження можуть бути скориговані, виходячи із ситуації в країні
- Зона відправлення 1. Регіони для відправлення післяплатою перевізником "Нова пошта", товари до 5000грн:
- У разі пошкодження посилки, претензії необхідно пред'являти у пункті видачі безпосередньо перевізнику, оскільки товар застрахований на повну суму, і відповідальність несе перевізник. У разі виявлення механічних пошкоджень після отримання, ні ми перевізник не розглядати не буде. Огляд та прийом товару здійснюється покупцем у момент передачі від транспортної компанії.
- Нова пошта, посилаючись на форсмажерні обставини, може відмовити у компенсації у разі пошкодження або втрати вантажу, навіть якщо він застрахований.