Термопроцесор Sous-Vide CookMaster SV120
  • Товар може бути не новий
  • Термопроцесор Sous-Vide CookMaster SV120

Термопроцесор Sous-Vide CookMaster SV120

На складі
Рейтинг:

Ціна нового товару 12 797 грн.
Ви економите 5 872 грн.

На складі 6925
від 6 925 грн.

  • Виробник: CookMaster
  • Код товара: HE47606

Гарантия качества
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Матеріал корпуса: метал\\пластик
Гарантійний термін (днів): без гарантії
Країна реєстрації бренду: Італія
Країна-виробник товару: Італія
Мінімальна робоча температура (С): +5

Технологія SOUS VIDE на професійній кухні - ідеальна технологія для ресторанів з системою обслуговування a la carte. Виключно підходить для приготування поза годин пік. Дає можливість постійно підтримувати незмінно високу якість страв.

Спосіб приготування їжі по системі SOUS VIDE з використанням продуктів запакованих у вакуумні пакети і обладнання яке може точно контролювати температуру приготування, є найкращим методом для збереження недоторканого оригінального смаку інгредієнтів. Одним з найбільших переваг цього методу є найменша втрата ваги продуктів по відношенню до часу приготування. У буквальному перекладі це означає "приготування без повітря", т. е. під вакуумом, але технологія SOUS VIDE - це щось більше, це поєднання приготування у вакуумній упаковці і приготування при низьких температурах з подальшим швидким охолодженням і регенерацією. Дана технологія полягає в отриманні високої якості продукції, скорочення втрат при тепловій обробці і збільшення терміну зберігання.

Скорочення втрат.

М'ясо є одним з найбільш дорогих інгредієнтів на кухні, при традиційному способі приготування від 25% до 30% втрачається через усушки. При більш тривалому готуванні м'яса при відносно низьких температурах пастеризації у вакуумних упаковках, втрата ваги значно зменшується, тим самим збільшуючи кількість порцій і скорочуючи витрати. Краще зберігаються вітаміни і поживні речовини, страви готуються без консервантів, стабілізаторів і загусників. Забезпечується дієтичне харчування, за рахунок зниження кількості солі, насичених жирів і т. д.

Більш тривалий термін придатності.

При виробництві продуктів за технологією SOUS VIDE термін придатності більшості з них буде становити як мінімум 5 днів, включаючи день виробництва і споживання. Однак деякі продукти можуть зберігатися довше.
 

Термін придатності при технології приготування SOUS VIDE:

  • Риба - 4-6 днів
  • Яловичина - 25-30 днів
  • Телятина - 25-30 днів
  • Свинина - 15-18 днів
  • М'ясо птиці - 10-18 днів
  • Овочі - до 45 днів

Sous vide плита для приготування при низькій температурі. Передбачений цифровий дисплей, налаштування часу 0-99 годин. Рекомендований обсяг до 30 літрів. Захист від "сухого ходу" і перегріву.

Корпус
Матеріал корпуса
метал\\пластик
Основні характеристики
Гарантійний термін (днів)
без гарантії
Країна реєстрації бренду
Італія
Країна-виробник товару
Італія
Загальні характеристики
Мінімальна робоча температура (С)
+5
Максимальна робоча температура (С)
+99
Захист від перегріву
так
Крок
0,1˚С
Матеріал робочої частини
нержавіюча сталь
Робочий об'єм (л)
30
Спосіб використання
занурювальний
Електро частина
Номінальна споживана потужність (кВт)
1,5

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!


Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами

У зв'язку з військовим становищем, наявність, ціну (комерційний курс може відрізнятися від офіційного або валютних аукціонів) та можливість відвантажень уточнюйте у менеджерів. 

Цей товар може мати пошкоджену упаковку / використовувався на виставках або на майстер-класах / мати сліди експлуатації, незначне зношування, а також інші параметри уцінки або комплектації. Уточнюйте цю інформацію у менеджерів

ВАЖЛИВА НФОРМАЦІЯ!!! І НЕ КАЖИТЬ ЩО НЕ ЗНАЛИ!!!

  • Особливі умови оплати:
    • Накладним платежем до регіонів зони №1
      • відправлення можливе після отримання завдатку в розмірі вартості доставки в обидва кінці. У разі не забору вантажу завдаток йде на компенсацію трансортних витрат.
      • надсилання товарів вартістю до 5000грн. Понад - відправка по 100% передоплаті.
    • Тільки за 100% передоплатою до регіонів зони №2
    • Оплата за товари проводиться на рахунок, картку або через онлайн-сервіси без ПДВ на рахунок ФОП.
    • Можливість продажу конкретоного товару цього бренду з ПДВ 20% уточнюйте у менеджерів
    • Документи надаються в електронному вигляді через онлайн-сервіси. При необхідності відправлення в друкованому вигляді здійснюється із центрального офісу у м. Кропивницький.
  • Відвантаження товару здійснюється на певні умови до певних зон:
    • Зона відправлення 1. Регіони для відправлення післяплатою перевізником "Нова пошта", товари до 5000грн:
      • Вінницька область
      • Кіровоградська область
      • Львівська область
      • Черкаська область
      • Хмельницька область
      • Волинська область
      • Рівненська область
      • Івано-Франківська область
      • Тернопільська область
      • Закарпатська область
      • Чернівецька область
    • Зона надсилання2. Тільки по 100% передоплаті:
      • Одеська область
      • Дніпровська область
      • Чернігівська область
      • Харківська область
      • Житомирська область
      • Полтавська область
      • Херсонська область
      • Київська область
      • Запорізька область
      • Луганська область
      • Донецька область
      • Миколаївська область
      • Сумська область
    • відвантаження зі складу:
      • Транспортна компанія - Нова Пошта.. 
      • Формування замовлень здійснюється до 12.00, за умови 100% оплати або задатку.
      • дні відвантаження зі складу в Київській, Дніпропетровській, Івано-Франківській. Кіровоградській, Закарпатській області - Понеділок-П'ятниця.
      • дні відвантаження з офісу у м. Кропивницький - за наявності відвантажень не менше 3-5 одиниць (одному або різним клієнтам). Самовивіз за погодженням з менеджерами.
      • дні відвантаження можуть бути скориговані, виходячи із ситуації в країні
  • У разі пошкодження посилки, претензії необхідно пред'являти у пункті видачі безпосередньо перевізнику, оскільки товар застрахований на повну суму, і відповідальність несе перевізник. У разі виявлення механічних пошкоджень після отримання, ні ми перевізник не розглядати не буде. Огляд та прийом товару здійснюється покупцем у момент передачі від транспортної компанії.
  • Нова пошта, посилаючись на форсмажерні обставини, може відмовити у компенсації у разі пошкодження або втрати вантажу, навіть якщо він застрахований.